
Polecane jako aperitif, dodatek do sałat, białych mięs serwowanych na zimno czy też jako uzupełnienie dań kuchni orientalnej. Ponadto wina różowe doskonale gaszą pragnienie i orzeźwiają. Produkowane są z ciemnych winogron (jak czerwone), ale fermentacja ze skórkami trwa krótko - po odcedzeniu proces przebiega jak w przypadku białych odmian. W ofercie różne szczepy. Zaleca się serwować schłodzone do temperatury 10-12°C.
Firmy według kategorii
Usługi remontowo-budowlane
Atrakcje turystyczne i noclegi
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Transport dla Ciebie i firmy
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Hodowla i rolnictwo
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Baza kursów i szkoleń
Baza organizacji i stowarzyszeń
Katalog produktów i usług dla każdego